Taležlauf 2013

Taležlauf 2012
12. avgust, 2012
Taležlauf 2014
10. avgust, 2014
Prikaži vse

Taležlauf 2013

V nedeljo 11. avgusta smo uspešno izpeljali tradicionalni tek na Talež, letos pod novim imenom TALEŽLAUF 2013. Slikovno gradivo in končne rezultate  si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

47 pogumnih tekačic in tekačev se je izpred ribenskega mosta čez Savo Bohinjko podalo na 8,5 km dolgo pot do Lovske koče na Taležu. Pot je vodila po gozdnih cestah, poljskih poteh in stezah do najvišjega vrha na progi (Tolsti vrh 871 m n.v.), nato pa je sledil spust do cilja na Taležu.

Vsi udeleženci so srečno pritekli do končne točke, kjer so se okrepčali s pijačo, sadjem, slastnimi kremšnitami in toplim obrokom. Najboljši so bili, poleg omenjenih dobrot, nagrajeni še s praktičnimi  nagradami, pokali in medaljami. Po prijetnem druženju smo se spustili nazaj v dolino in že začeli snovati načrte za prihodnji Taležlauf.

Zahvala in čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem za opravljeno pot. Hvala GRS Radovljici za pomoč, zdravniku g. Brodniku, vsem sponzorjem in prostovoljcem, ki so pomagali, da je prireditev zelo lepo uspela.

Tekaški pozdrav!